The Big Nasty (UK)

Big nasty Charlie Duo. Gutter Blues recht uit het hart, Underground Blues, Alternative Blues.
Vincent: zang en gitaar.
Charlie: mondharmonica, percussie, zang.

The Big Nasty is een 2-mans bluesband uit Londen (UK), Dag speelt drums en gitaar (Hassle Adkins stijl). Hij wordt vergezeld door Charlie Harpoon op mondharmonica en percussie. Zingen doen ze beide en ze spelen “Gutter Blues” , Boogie Blues recht uit het hart.

Ruim 10 jaar reizen ze door Europa en hebben diverse podia gedeeld met o.a. T-Model Ford, Rev. Beatman, Mick Jones en Alabama 3, om maar wat namen te noemen.

In de winter van 2015 kwamen ze elkaar tegen en het was direct duidelijk dat ze een muzikale klik hadden. Een paar dagen later, op Oudejaarsavond speelden voor de eerste keer samen….het dak ging eraf. Direct daarna gingen ze de studio in om hun eerste nummers op te nemen.

Ze zijn wild en er helemaal klaar voor!
Je kunt rekenen op lange zweterige sets, met drank en dansen!

The Big Nasty Facebook
Souncloud button

Alternative Blues, Underground Blues